م.ب
عنوان :

نگرانی کرونا

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام
ببخشید من سرماخوردگی داشتم کل علایمش خوب شده الان صبحا سرفه خلط دار دارم ولی دو طول شب و کل روز با نفس کشیدن سرفم میگیره و سرفه خشک هست و فقط صبحا یکم خلط داره،گلومم بعضا میخاره بینیم کیپ میشه و باز میشه ...
تب 37
نگرانم که کرونا گرفته باشم

سلام نگران نباشید
با توجه به اینکه تب ندارید احتمالاً یه عفونت ساده هست
چنانچه تنگی نفس یا تبرشروع شد به بیمارستان مراجعه کنید

اصلا نمیتونم حرف بزنم به محض ورود هوا سرفم میگیره یا موقع دم و بازدم عادی هم سرفم میگیره
برای این وضع چ دارویی مصرف کنم،دوران شیردهی هستم
تنگی نفس یعنی نتونم نفس بکشم؟! یا موقع نفس کشیدن درد داشته باشم؟!
من موقع نفس کشیدن یا باید تیکه تیکه نفس بکشم یا اگه با اختیاط نفس نکشم سرفه میکنم آقای دکتر
جوری نیست که نفسم بالا نیاد ...تو نفس گیری هام سرفه خشک امون نمیده ،یا موقع صحیت کردن

اگه سرفه هاتون اینقدر زیاده و باعث ناراحتی تنفس میشه به متخصص عفونی مراجعه کنید