م.د
عنوان :

کرونا

دکترا حرفه ای داروسازی
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما و همکاران
سؤال من اینه که من الان دو سه روزه قفسه سینم درد نسبتاً زیادی داره... تنگی نفس ندارم تب هم ندارم اما وقتی نفس میکشم و دم و بازدم انجام میدم قفسه سینم درد میگیره تقریباً مثل تیر کشیدن
سرفه خشک ندارم اما گاهی خیلی کم سرفه مرطوب دارم بیشتر آخر شبا موقع خواب
گرفتگی پهلو و عضلات پاهم دیشب داشتم که البته الان بهتره
دیروز سردرد داشتم که اونم رفع شده
اینا میتونه نشانه ابتلا به کرونا باشه؟؟

سلام عزیزم. صبح بخیر.
تب ندارید؟ نفس کم نمیارید؟
احساس بی حالی و ضعف ندارید؟

تب نه اصلاً ندارم
تا دیشب احساس نفس تنگی نداشتم
ولی چون آدم خیلی استرسی و جوشی هستم به محض اینکه یک ویدیو راجبه نحوه نفس تنگی کرونا دیدم از همون موقع حس میکنم گاهی نمیتونم کامل نفس بکشم و خمیازه میکشم و همش دلم میخواد نفسای عمیق بکشم اما به اون حالت نیس که بگم در حالت عادی نمیتونم نفس بکشم
اما احساس ضعف و خستگی ندارم
ببخشید انقدر ترسیدم که سلام یادم رفت
سلام صبحتون بخیر

سلام عزیزم. ببین این علائمی که میگید خیلی عمومی هست و میتونه حتی برای یک سرماخوردگی ساده باشه ولی با توجه به اینکه استرس دارید احساس میکنید این علائم تشدید میشن. با این علائم حتی اگر به مراکز درمانی هم مراحعه کنید کاری انجام نمیدن.
واسه همین بهتره فقط نکاتی که گفته میشه رو رعایت کنید و فقط در صورتی به مراکز درمانی مراجعه کنید که علائمی از حمله تب، تنگی نفس، ضعف و بی حالی، سرفه های خشک دارید

🙏