س.ر
عنوان :

واکسن دو ماهگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر من نوزاد دختری دارم که 18 همین ماه دو ماهش تموم میشه میخوام واکسن دو ماهگی بهش بزنم اول اینکه 18 ام این ماه تعطیل هستش بجای اون 17 ام ببرم واسه واکسنش یا 19 ام ؟ دوم اینکه قبل از واکسن زدن چی پیشنهاد میکنید انجام بدم مثلا قطره استامینوفن یا کار دیگه ای که درد و بیقراری بعدش کمتر بشه؟ و اینکه بعد از زدن واکسن چه کارهایی انجام بدم ؟

مادر عزیز 19 برای واکسن مناسبتر هست، لطفا بعد از واکسن بصورت روتین قطره ندید و تب رو هر دو ساعت چک کنید و اگر درجه حرارت زیربغل بالاتر از 37/7 بود قطره استامینوفن مصرف کنید. شیردهی رو بعد از واکسن مکرر انجام بدید. و کمپرس گرم بگذارید روی محل واکسن بعد از دریافت واکسن..
لطفا در زمانیکه مرکز خلوت تر هست جهت دریافت واکسن مراجعه کنید. و شستشوی دستهای خودتون و شیرخوارتون بعداز بازگشت حتما انجام بشه.

خانم دکتر تب سنج دیجیتال برای گوش و پیشانی هستش برای این دو تا درجه چقدر باید باشه
شما میفرمایید قبل از واکسن قطره استامینوفن ندم؟

در گوش اگر بیشتر از 38.2 بود تب حساب میشه.

خانم دکتر دختر من شیر خشک اس ام آ میخوره میخوام تغییرش بدم به آپتامیل به نظر شما شیر خشک آپتامیل بهتر از اس ام آهستش؟ و اینکه اونایی که توی داروخانه هستش پر شده ایران هستش با انواع خارجیش که از اونجا میاد چه تفاوتی داره چون مدل خارجیش که توی انلاین شاپ سفارش میدیم هم بسته بندیش متفاوته و هم قیمتش خیلی بالاتره

مادر عزیز توصیه من شیرخشکهایی هست که در ایران بسته بندی میشه چون زنجیره انتقال انواعی که در ایران موجود نیست ممکنه درست نبوده باشه و توصیه میشه ایرانیها مصرف بشه.

🙏