م.ک
عنوان :

سینوزیت

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام. خسته نباشید.
سابقه الرژی فصلی دارم. معمولا تو زمستون دچار سرفه های خشک میشدم. به عطر و ادکلن هم حساسیت دارم. (البته در حال حاضر مشکلی از بابت الرژی ندارم)
در حال حاضر هم 4روزه دچار سردرد سینوزیتی شدم (همراه تب و بدن درد) میخواستم بدونم منشاه این سینوریت الرژی هست یا ویروس و یا... چون با توجه به وضعیت شیوع کرونا خیلی تمایلی به مراجعه بیهوده به مراکز پزشکی ندارم.
اگر لطف کنید درمانهای خانگی رو پیشنهاد بفرمایید. واینکه نیاز به عکس از سینوسها هست. سپاسگذارم

سلام.سینوزیت های مزمن و آلرژی باعث گرفتگی بینی و آبریزش میشود ولی تب و بدن درد به صورت حاد نشان دهنده عفونت اخیر هست که ممکن باکتریال و یا ویروسی باشد.در حال حاضر نیاز به تصویر برداری از سینوس ها نیست.استراحت در منزل،استفاده از تب بر ها و ارتباط حفاظت شده با دیگران داشته باشید.در صورت بروز سختی در تنفس و بدتر شدن علائم به مراکز درمانی مراجعه کنید.

🙏
سلام. آقای دکتر موسوی خوشبختانه با راهنمایی شما مشکل سردرد سینوزیت و تب برطرف شد. بعد از مصرف نوافن دچار اضطراب شدم. (احتمالا بخاطر کافئین) 48 ساعت گذشته و این اضطراب پابرجاست.
حالا سوالم اینه این اضطراب خودبخود برطرف میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام.معمولا وقتی که نیمه عمر داروها ازبین میره،اثراتشون از بین میره.جای نگرانی نیست.نیاز به اقدامی نیست.

🙏