آ.ن
عنوان :

تغییر رنگ پوست صورت و جوش بدن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
کودک من چهار ماه و نیمشه که مشکل رفلاکس دارد، شما فرمودید از ماه چهارم شروع به دادن غذای کمکی کنید که ما این کارو انجام دادیم ولی بعد هر مرتبه خوردن پوره شروع به دفع غذای قبلی می کند که این کار در روز 4 و یا 5 مرتبه صورت می گیرد و پوره کدو حلوایی رو عینا دفع میکرد که شما فرمودید دادن غذای کمکی تا دو هفته قطع شود، و این کار تا ماه ششم ادامه داشته باشد و حتی دارویش قطع نشود، فقط یادآور شوم که بچه ما شیر خشک ببلاکHA استفاده می کند و طی روز به علت کاهش شیر مادر شاید یک مرتبه شیر مادر داده شود و الانم دیگر داده نمیشود و بیشتر شیر خشک استفاده می کند،
شما در جواب گفتید اگر رفلاکس لاکتوزی داشته باشد و از سینه مادر تغذیه کند احتمال سو جذب وجود دارد، ما از کجا باید بفهمیم که کودک ما رفلاکس لاکتوزی دارد،؟
چند روز هم ما مشاهده میکنیم که رنگ صورتش قرمز و بینیش رو به زردی و حتی بدنش دانه های قرمز زده است که ما اول احساس می کردیم زردی صورت شاید بخاطر پوره هویج باشد ولی ما الان چند روزه که پوره نمیدیم ولی ادامه دارد حتی رو بدنشم دانه های قرمز مشاهده کردیم،
ضمنا موقع شیر خوردن سرش خیلی عرق میکند که خیس میشود،
در خواب همش بی قراری می کند،
داروهای زانتاک ، موتیلیوم، سیدرال فولیک، رسپوویست استفاده می کند،
آیا دادن کولیکز اشکال دارد چون بعضی وقتها به خودش می پیچه،
ممنونم
ضمنا آقای دکتر ادرارش هم زرد است
دور پلک چشم اش هم مقداری رو به زردی می زند،

سلام
جلوگیری از گرما زدگی و دادن آب کافی
تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع و غذای هضم نشده را انجام دهید
کولیک از یا ایزی کول روزی 3 تا 5 بار اشکالی ندارد
ماه 7 به بعد امکان انجام تست آلرژی به شیر و غذا وجود خواهد داشت

درصورت تایید سو جذب درمان با آنزیم پانکراتین توصیه میشود