آ.د
عنوان :

یبویت نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. وقتتون بخیر. مادر آندیا داداش پور هستم ( 36 روزه ) از هفته پیش که خدمتون بودیم تا الان فقط شکمش یه بار کار کرده اونم به اجبار من. دائم دلپیچه داره و شکم درد. دائم زور میزنه برای دستشویی کردن ولی نمیتونه و بعد درد و گریه. میخواستم ببینم دارویی هست بهش بدم که شکمش کار کنه و آروم شه. حتی تو خوابم آرامش نداره و یهو با گریه پا میشه و بعد از کلی زور زدن به گریه میوفته
خیلی ببخشید باد شکمشم خیلی زیاد

قطرهB B care روزی هفت قطره و قطره دایمتیکون هر شش ساعت هفت قطره قبل از شیر بدهید اگر بیشتر از شش روز دفع نداشت بیاورید