گ.ن
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر جان وقتتون بخیر .دکتر پسرم 4 ماهو 20 روزشه .حساسیت به لاکتوز و رفلاکس داره.شیر خشک ایزومیل میخوره و قرص باکلوفن و نکسیوم قطره اهن و adk.دکتر 10 روزه غذا شروه شده دکتر خیلی یبوسته خیلی .گفتید بایوگایاشم هفته ای یبار بدم.روغن زیتونم توو سوپش میریزم اما یبوسته زور میزنه نمیتونه پی پی کنه جیغ میزنه

سلام از پودر پیدردلاکس روزی دوبار یک قاشق مرباخوری یا شربت پارافین خوراکی روزی دو بار درصورت سفت بودن مدفوع میتوانید استفاده کنید
آب ولرم روزانه 150 تا 200 سی سی و درصورت لزوم شیر کودک باید به شیر کامفورت تغییر کند

ماساژ شکم و تحریک مقعدی را فراموش نکنید

🙏