ک.ر
عنوان :

لکه های قهوه ای رنگ روی ساق های پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت جناب آقای دکتر سعیدی.
در همین ابتدا لازم میبینم که تشکری ویژه از حضرتعالی بابت پاسخگویی به سوالات کاربران داشته باشم و از زحمات و وقتی که صرف این کار مقدس میکنید نهایت تشکر و قدردانی را دارم و از خداوند منان خواستار طول عمر باعزت توام با سلامتی برای خود و خانواده گرامی تان هستم/.
مرد 52 ساله :
مدتی است که لکه های قهوه ای رنگی بر روی ساق های پا در ناحیه پشت و جلو ظاهر گردیده است که سوزش و خارش ندارد.
**** فکر می کنم عکس شماره 1 واضح تر باشد. ****
با سپاس فراوان.

درود بر شما و سپاس از لطفت

عکس که خیلی واضح نیست ولی احتمالا بیماری pigmented purpuric eruption باشه

یه متخصص پوست ببینه قطعی تر نظر میده

باسلام.

پدر بنده مبتلا به دیابت هم هستند بنده در جایی مطالعه کردم که علت لکه های قهوه ای ساق پا میتواند دیابت باشد و درجایی دیگر نوشته بود علت میتواند پاره شدن مویرگ ها و رسوبات خون بر اثر ایستادن زیاد باشد که چنین لکه هایی را بوجود می آورد حال شما چه نظری دارید؟

پدر بنده برای دیابت چندین سال است که از گلی بنکلامید استفاده می کنند.

این بیماری که عرض کردم همون دومیه که میفرمایید.

شما چه روش درمانی ذکر می کنید؟

آیا ممکن است به باقی جاهای پا هم سرایت کند؟

با سپاس فراوان از حضرتعالی.

نه معمولا به بالاتر نمیره

قرص ویتامین ث بخورن

شبها یه بالش زیر پا

مرتب چرب کنن