پ.ک
عنوان :

خشکی شدید پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر خسته نباشید

آقای دکتر مدتهاست پاهای برادر من اینطوری شده وقتی کرم جی میزنه بعد از مدتی تا حدودی خوب میشه اما هیچوقت کامل خوب نشده و صاف نشده میخواستم ببینم شما چه دستوری تجویر میفرمایید ضمنا برادرم هم چاق است

پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم
خیلی ممنون از پاسختون

بعد آقای دکتر هر شب باید این کرم رو به پاهاش بزنه ؟
یک دنیا ممنون از جوابتون

آقای دکتر من خودم هم موهای پرپشت و مجعدی دارم سالهاست از نرم کننده استفاده نمیکنم و تا یکی دو ماه پیش از موسک موی NUTRICERAT DUCRAY استفاده میکردم ولی الان خیلی کمیاب شده میخواستم ببینم آیا این ماسک مو خوب بوده ؟ شما چه ماسک مویی برای موهای پرپشت ، مجعد و رنگ نشده تجویز می کنید ؟

بعد آقای دکتر درسته که نرم کننده باعث نازک شدن ودر نتیجه ریزش مو میشه ؟

پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم
ممنون از جوابتون دکتر مهربون

فقط آقای دکتر QV چند مدل نرم کننده داره منظورتون کدومیک از ایناست عکسهاشون رو براتون میفرستم
آقای دکتر این عکسها از نت و سایتهایی که فروش اینترنتی دارند مثل سایت دکتر فخار هستش

اینم لینک سایت دکتر فخار :

http://www.drfakhar.ir/index.php?route=product/manufacturer&manufacturer_id=67&page=6

یکی بیشترش الان تو ایران نیست

همونو بگیر

چشم آقای دکتر

یک دنیا ممنون بابت جوابهاتون

امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید
آقای دکتر من یه سوال دیگه هم داشتم میدونم امکانش نیست تو سایت جواب بدید ولی میشه لطفا و خواهشا قیمت هر جلسه ساب سیژن رو حدودی و تقریبی بفرمایید

یک دنیا ممنون

بستگی به نوع و روش و مکان و.......داره

ممنون از جوابتون

سلام مجدد آقای دکتر

آقای دکتر مدتهاست رو پیشونی برادرم یه لک قهوه ای بوجود اومده یکبار دکتر رفت که دکتر بهش گفت این لک ، لک ملاسما یا حاملگی است بعد چند تا کرم هم بهش داد که متاسفانه فقط تا وقتی کرمها رو مصرف میکرد خوب بود بعد که کرمها رو کنار میزاشت دوباره برمیگشت میخواستم ببینم شما چه درمانی برای ایشون تجویز می کنید ؟ آیا این لک همون ملاسماست ؟ با لیزر خوب میشه ؟

ممنون

لیزر نه

داروی موضعی و شاید مزوتراپی