م.ب
عنوان :

شوینده

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر. با تحقیقاتی که من کردم متوجه شدم بهترین شوینده در بین برندهای خارجی برای پوست های چرب و اکنه ای ژل زنیاک هست. حالا سوالی که از شما داشتم اینه که بهترین شوینده برای پوست های چرب و اکنه ای در بین برندهای ایرانی چی هست؟ سینره یا لامینین یا ..........؟

بهترین نداریم

هر کدوم به پوستت بسازه بهتره

مهم اینه که صابون نباشه و از دسته پن ها ،فوم ها یا سیندت ها باشه