ف.غ
عنوان :

دل درد

متخصص بیماری های کودکان
پسرم 50 روزشه شیر منو بزور میخوره شیرکمکی استفاده میکنم آپتامیل 1 که چون دل درد میگرفت دکتر گفت آپتامیل ha بخوره که دل درداش بهتر نشد به نظر من آپتامیل بهش نمیسازه وقتی میخوره مثل مار به خودش میپیچه الانم مدفوعش بشدت سفت شده چطور و با چه مارک شیرخشکی میتونم تعویض کنم؟

سلام.,براش ببلاک کامفورت بگیرید, قطره ی ب ب کر هم روزی پانزده قطره بدید برای یبوست خوبه, ولی در کل جدا از یبوست, درد شکم زور زدن و قرمز شدن و پیچ و تاب خوردن بچه ها و نفخ زیاد و بی قراری هایی که معمولا شب ها بیشتر هست از سن سه هفتگی تا سه ماهگی ادامه داره و برای این سن طبیعی هست و درمان قطعی نداره باید امتحان کنید چی بیشتر دوست داره چرخیدن توی ماشین ,صدای سشوار یا ماساژ دادن شکم و حوله گرم و ... تا این دوره رو بگذرونه

🙏