ز.س
عنوان :

ریفلاکس آلرژیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر مقدادی
پسرم 16ماه وزن 11و200قد86باوزن تولد3200باسابقه ریفلاکس الرژیک وعدم تحمل لاکتوز از4ماهگی
حدودا2 ماهی میشه داروهاشو نکسیوم وباکلوفن به تجویزشماکم وقطع شد و3هفته ای میشه شبها ساعت 3شروع میکنه غلت زدن زیاد به شدت گازگرفتن پتوش بعدبیدارشدن تاخودصبح .رانیتیدین روقبل خواب بدم تاثیری نداره اما هرشب یکونیم سیسی زادیتن بدم بهترمیخوابه بااینکه چیز جدیدی ندادم والرژنی بهش نرسیده آقای دکتر مصرف مداومش خطری نداره؟تاچه حد مجازم به استفاده؟
بی خوابی شبانه مربوط به ریفلاکس هست؟چه کاری ازدستم برمیاد؟
سوال دومم اینکه الان هم نیازبه مصرف شربت کلسیوم هست یانه؟ادامه بدم؟
سوال سومم گاویسکون پیدانکردیم آیا خیلی برتری داره نسبت به رانیتیدین؟
سوال چهارمم اینکه جناب دکتر به بستنی وماست به مقدارکم مثلا 1تا2ق واکنشی نداده میتونم سایرمشتقات لبنیات روامتحان کنم کدوم لاکتوز کمتری دارن برای شروع؟
سپاس

سلام در صورتی که شیر شب قطع شده باشد در بسیاری موارد علت بی خوابی گرمای محیط. وسایل خواب دارای پر و پشم و کرک. دندان و کابوس های شبانه هستند
شربت زادیتن شب ها برای 3 تا 6 ماه منعی ندارد ولی اثر بخشی آن نشانه آلرژی و عدم مدیریت صحیح آلرژی در کودک میتواند باشد
گاویسکون یا رانیتیدین هر کدام تهیه کردید میتوانید استفاده کنید
کلسیوم در صورتی که محدودیت مصرف لبنیات داشته باشد باید ادامه یابد
سایر ترکیبات لبنی را هم میتوانید کم کم درصورت تحمل کودک استفاده کنید درصورت بی قراری ,اسهال یا درد شکم باید قطع شود و بیشترین لاکتوز در شیر مادر و سپس در شیر پاستوریزه است

🙏