و.س
عنوان :

دانه های قرمز پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دست اندرکاران سایت زوپ و پزشکان محترم و بخصوص دکتر سعیدی عزیز.
مدت 10 روز است که دانه های قرمز به همراه خارش در قسمتهایی از دست و پا و شکمم را فرا گرفته که در آغاز از کرم پشه خوردگی استفاده کردم ولی فایده نداشت و بعد از کرم هیدروکورتیزون استفاده کردم که در تسکین لحظه ای خارش موثر بود ولی دانه های قرمز همچنان به همراه خارش برروی پوست وجود دارد. خواهشمندم راهنمایی کنید علت چیست و برای درمان چه باید کرد؟

درود

من هم با دیدن این عکس قاطعانه نمیتونم بگم ولی به نظر من هم شبیه گزیدگی هست

پمد مگاکورت روزی دوبار بزتید

قرص تلفست180روزی یکی بخورید

ممنونم از لطفتون.