ا.ر
عنوان :

مشکل کبدی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام آقای دکتر سال نو مبارک من میخواستم آزمایش های که گرفتمو براتون بفرستم خودتون گفتید عوس هم از باسن بچه فرستادم

مقعدش هم در عکس قرمزی شدیدی نداره

اگر میبینید در مدفوع گاهی خون بصورت رگه دیده شد مهم نیست

خداروشکر
داخل مدفوعش حالت ژله هستش
پس چرا زمانی که باد معده میده و مدفوع میخوا بکنه گریه میکنه
من چند روزه دنبال قرص ویتامین کا هستم سمنان اصلا پیدا نمیشه خطری نداره بهش ندادم

والا هیچ جای ایران نیست بدید بهش بهتره البته اگر پیدا بشه

مدفوعش احتمالا به خاطر سوء جذب چربیه
ولی حساسیت و عفونت در مدفوع نداره
اگر بی قرار میشه دور مقعدش کرم آنتی فیشر یک هفته بزنید

ممنون آقای دکتر خیلی هم مدفوعش چربه باید حتما با صابون بشورم پاک بشه
جواب کشت اداره هم 5 فروردین میادش براتون بفرستم

بهش ویتامین A
D
E
و کپسول اورسوبیل هم میدید؟

نه فقط اورسوبیل
دکتر سیاری فقط گفته بود زینک بده
من کوتریموکسازول 3 سی سی .اورسوبیل روزی نصف. زینک 4 سی سی .فروگلوبین 5 سی سی 1/4 قرص ویتامین کا یک روز در میان .با پوروپرانول.آمپرازول که شما گفتید اگه دارویی نیازه شما بگید بهش بدم
آقای دکتر شنیدم عرق کاسنی .زرچوبه .روزماری .آب لبو هویج بهش بدم برای کبد خوبه خواستم از شما بپرسم بهش بدم ضرری نداره

سلام
در مورد عرق کاسنی من نمیتونم توصیه ای کنم . زرچوبه در غذا میریزید و کافیه . آب هویج و لبو هم به مقدار معمول اشکال نداره

امپول ویتامین آ 50000 واحدی با 9 سی سی روغن زیتون مخلوط کنید روزی یک سی سی بدید بخوره

آمپول 300000واحدی ویتامین دی هم با 59 سی سی روغن زیتون مخلوط کنید باز روزی یک سی سی بهش بدید بخوره

ممنون آقای دکتر آمپول ویتامین کا هم میتونم همینطور بهش بدم
تا چند روز میتونم این ترکیب و بهش بدم خراب نمیشه

تا اخرین مقدار روغن که درست کردید قابل استفادس

خیلی خیلی ممنون آقای دکتر
بازم مشکلی بود مزاحمتون میشم
🙏