ر.ش
عنوان :

خوراکی و جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. میخواستم بدونم چه خوراکی هایی جوش رو تجریک میکنه ؟ هرکسی یچیزی میگه..

لبنیات .شکلات . خوراکی های گرم مثل موز و خرماو شیره انگور و یا حتی تخم مرغ ......

کدومش نباید مصرف کرد ؟؟؟ من سو تغذیه گرفتم بس که از خوردن همه نوع خوراکی منع شدم و میترسم )-:

درود

همه اینهایی که گفتی جوش رو تحریک میکنه ولی معنیش این نیست که برای درمان جوش ادم زندگی رو به خودش اینقدر سخت کنه.

هر چیزی یه درمانی داره و درمان جوش رژیم غذایی نیست.