گ.ن
عنوان :

بغلی شدن نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام و خسته نباشید
دکتر من یه پسر 5 ماهه دارم.بدلیل اینکه کولیک داشت و شبها خیلی گریه میکرد مجبور میشدیم سرپا توو بغل تابش بدیم تا آروم بشه.الان اصلا دیگه زمین نمیمونه تا خودش بازی کنه.تا بیدار میشه نهایتا 5دقیقه بازیش میدیم بعدش بشدت گریه میکنه که بغلش کنیم.حتی نشسته هم توو بغل نمیمونه.حتما باید سرپا باشیم.از حالت سرپا هم میذاریم زمین کلی جیغ میزنه.وقتی میخوام رو پام بخوابونم کلی گریه میکنه.چندبار باید بغل کنم بذارم زمین تا خسته و آروم شه بعدش بخوابه.البته رفلاکس هم داره و بعضی منابع نوشتن بچه رفلاکسی دوست نداره زمین بمونه.ولی اینجوری من واقعا خسته میشم.شیر خشکی هم هست. به لاکتوزم حساسه بنظرتون چطور میتونم عادتش بدم؟گریه هاش انقد شدید میشه نمیتونم بذارم بمونه زمین گریه کنه تا کم کم عادت کنه.جوریه که حتی تو ماشین هم چون حالت نشسته هستش از اول تا آخر گریه میکنه.واسه همین هیچ جا نمیتونیم بریم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

سلام
اگر ریفلاکس معده کنترل شده باشد کودک میتواند در وضعیت خوابیده یا داخل کریر بدون مشکل بماند واگر ترس داشته باشد باید توجه نکنید و داخل کریر نگهداری کنید . حداکثر دو هفته طول میکشد تا کودک عادت کند