س.س
عنوان :

ورم کنار گوش نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
خانم دکتر یه نوزاده 3 ماهه تمام داریم که مدت یک هفته هست که گوش سمت راست بغلش ورم خیلی شدید کرده و در صورت لمس به شدت احساس درد و گریه می کند
متاسفانه به خاطر بیماری کرونا امکان مراجعه حضوری به دکتر رو در شهرستان محل سکونت نداریم چون اینجا وضع قرمز اعلام شده
ولی این ورم گوش هم به شدت نگرانمان کرده,بنده چند عکس گرفتم می فرستم خدمتتون لطفا ما رو راهنمایی کنید و از نگرانی در بیارید,اگه دارو یا واکسن خاصی نیاز هست بفرمائید تا تهیه کنیم
با تشکر

سلام حقیقتا این تورم نیاز به ارزیابی داره باید سونوگرافی انجام بشه تا مشخص بشه مربوط به غددلنفاویه یا تورم بافت نرم. اگر تب هم داره که حتما نیاز به بستری خواهد داشت، میدونم نگران کرونا هستید برای مراجعه به بیمارستان، ولی چاره ای نیست چون اگر عفونت بافت نرم باشه باید حتما آنتی بیوتیک تزریقی بگیره.

خانم دکتر ممنون از پاسختون
چون 20 روز زودتر به دنیا اومدن و 10 روز هم در دستگاه موندن واسه همون سونوگرافی از سرش گرفتن قبل از ترخیص موردی نداشت و ترخیص شد
تب هم اصلا نداره و بدنش هم طبق روال عادی رشد می کنه و وزنش هم مشکلی نداره
اگه باز صلاح میدونین به دکتر و سونوگرافی مراحعه کنیم

پدر عزیز خداروشکر که سونوگرافی مغزش نرمال بوده ولی نکته ای که هست اون زمان که این مشکل رو نداشته؟ و تازه تورم ایجاد شده، ضمن اینکه این تورم به مغز ارتباطی نداره یا غدد لنفاوی هست یا به احتمال بیشتر تورم بافت نرم یا آبسه که ممکنه ناشی از عفونت باشه، مخصوصا اینکه میفرمایید در لمس دردناک هست.

نه اون زمان این مشکل رو نداشت
پس صلاح میدونین که به دکتر مراجعه کنیم?
چشم

من پست رو نمیبندم. لطفا من رو در جریان حال فرزندتون قرار بدید.

چشم حتما