ی.ل
عنوان :

دلدرد و بیرون روی

متخصص بیماری های کودکان
اقاز دکتر سلام دیروز ازتون مشاوره گرفتم دختر 4.5 سالشه تب داشت و دلدرد و اسهال و بی اشتهایی که شما تجویز مترونیدازول کوتریکسول و رکولیک و یوموگی فرمودین
داروهارو از دیروز بجز یوموگی رو خورده ولی اسهال آبکی سبزرنگ داره که از دیروز دفعاتش بیشتره و دلدرد داره
تبش قابل کنترله
آیا میشه خود انتی بیوتیک ها اسهال رو تشدید کرده باشه ؟
همین داروهارو ادامه بدم ؟
یوموگی پیدانکردم جایگزین برای این هم بفرمایید
ممنونم

سلام حداقل دوره درمان 5 روز است
بجای یوموگی از سابولار یا راننوفلور هم میتوانید استفاده کنید