ب.ا
عنوان :

سوزش قفسه سینه

فوق تخصص گوارش و کبد
مدتیه که حالت تهوع دارم، غذا میخورم اخساس میکنم غذا تو گلوم گیر کرده، جدیدا هم قفسه سینم خیلی میسوزه و داغ میشه، تنگی نفس خیلی کم دارم.
همینطور دستام و بازوهام و شونه هام خیلی درد میگیره و کوفتگی داره.
سردرد و سرگیجه هم دارم.
طی چند روز گذشته هم کمی تب و لرز خفیف دلشتم.

نمیدانم مشکل معده است یا مربوط به کرونا میشود.
سرفه ندارم. گاهی اوقات تک سرفه.

ازمایش عفونت معده هم دادم همه چی اوکی بود.
صبح ها پنتاپرازول میخورم.

واقعا تب دارید ؟ دماسنج گذاشتید ؟

تب سنج دیحیتالی دارم نمیدانم درست نشان میدهد یا نه ، ولی تب سنج 36.5 نشون میده
ولی خودم کمی احساس گرمی میکنم
یک ماهه میخورم پنتا میخورم

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورید حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنید

دست هام خیلی ضعف میره و درد میگیره
نمیدونم مشکل معده هست که جدی تر شده، چون قبلا فقط حالت تهوع داشتم
تو 3 4 هفته اخیر ولی انگار چیزی تو گلوم گیر کرده
سوزش و درد قفسه سینه تو این چند روز اخر دارم
لرز خیلی کمی هم گاهی اوقات دارم

ارتباطی به معده نداره
میتونه ناشی از دیسک گردن، کمبود ویتامین دی و اضطراب باشه