ا.ز
عنوان :

شامپو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و روز بخیر . من برای شستشوی موهام از 4 نوع شامپو استفاده میکنم. 1-شامپو ماینوکسی موی چرب لافارر(بخاطر اینکه ماینوکسیدیل داره) 2-شامپو رینفولتیل( بخاطر اینکه ساوپالمتو داره) 3- شامپو انتی دندروف دءو دراگ ( بخاطر اینکه موهام شوره و خارش داشت و البته به تجویز پزشک) 4- شامپو موی چرب لامینین( به تجویز پزشک) که هر بار که حموم میرم و موهامو میشورم از یکدوم از این شامپوها استفاده میکنم حالا میخواستم بدونم کارم درسته و تاثیری داره و یا اینکه فقط دارم پولمو حروم میکنم؟

شامپویی که شوره هات رو خوب میکنه و موهات رو خوش حالت میکنه همون کافیه

توقع دیگه ای از شامپو نداشته باش(مثلا پر پشت کردن یا تقویت ریشه ا یا ضد ریزش.....)