د.غ
عنوان :

بالا آوردن شیر نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
دکتر جان بچه من الان 4 روزه به دنیا اومده روز اول که به دنیا اومد بهش شیر دادم زیادم دادم صبح بالا آورد معده اش رو شستشو دادن دوباره بعد از ظهر بالا آورد دکتر گفت باید بستری بشه ببینیم چیه مشکلش، یه روز بهش شیر ندادن فقط سرم وصل بود 24 ساعت بهش شیر خشک دادن از سه سی سی شروع کردن تا رسید به ده سی سی سه وعده ده سی سی دادن امروز صبح اندازه 4 سی سی بالا آورد دوباره شیر و قطع کردن دکتر گفت آنتی بیوتیک و عوض کردم از فردا دوباره شیر و شروع کنیم ببینیم بهتر میشه ضمنا دختر من هفته 37 و یک روز سزارین به دنیا اومد و الان پست ان آی سی یو بستریه بیمارستان خصوصی بستریه هزینشم خیلی بالاس
تروخدا شما یه راهنمایی بکنید ببینیم مشکلش حاده یا نه
ضمنا دکتر گفت عکس گرفتیم انسداد نداشت آزمایشم گرفتیم عفونت نداشت

سلام
استفراغ میتواند نشانه عفونت خون در نوزاد یا انسداد روده باشد ولی در صورتی که آزمایشات و سونو یا عکس,شکم طبیعی,باشد جای نگرانی ندارد و قطعا برطرف خواهد شد
ریفلاکس معده میتواند به عنوان علت بعدی مد نظر باید ولی معمولا بعد از 20 روزگی خود را نشان خواهد داد