م.ن
عنوان :

بی بی چک

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام خدمت خانم دکتر.من 32 سال سن دارم.حدود 15 ماه است که اقدام به بارداری کردم و نتیجه نگرفتم. به دکتر مراجعه کردم روز 12 سیکلم فولیکولم بالغ بود و تخمک گذاری داشتم.آزمایش هورمونمم نرمال بود و دکتر گفت ذخیره تخمدانمم بد نیست خوبه.حتی تیر ماه عکس رنگی رحم گرفتم اونم مشکلی نداشت.شوهرمم آزمایش داده و تحرک اسپرمش یه مقدار کم بود که متخصص زنان گفت مشکلی نیست اما اورولوزی گفتن عمل واریکوسل انجام بده.که اردیبهشت انجام داد.خلاصه همه اقدامی کردم.سه ماه گذشته لتروزول مصرف کردم و روز 13 سیکلم دو آمپول hcgزدم.اما این ماه دیگه هیچی مصرف نکردم ولی چون صبحها ضعف داشتم و یه حالتهایی داشتم روز 18 سیکلم بی بی چک زدم که یه خط کمرنگ اما واضح انداخت.امروز که روز 20 سیکلم هست باز بی بی چک زدم ولی منفی شد.الان من همش فکر میکنم شاید هر ماه در این مدت لقاح انجام میگرفته اما بخاطر لاغریم از بین میرفته.یا این ماه بخاطر تب و لرزی که همون روزا گرفته بودم از بین رفته.خلاصه فکرم درگیره که چرا اونروز مثبت شد و امروز منفی؟؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.در ضمن من 3 سال جلوگیری طبیعی داشتم میشه علت باردار نشدنم این باشه؟؟؟

سلام قبل از هر چیز باید بگم که جلوکیری باعث ناباروری نمی شه و در مورد وثبت شدن بی بی چک با یک خط قرمز نمیشه قضاوت کرد شما حتما در سیکلهای بعد آزمایش خون با تیتراژ بدهید

سلام ممنون از لطفتون