م.ح
عنوان :

درد در ناحیه پشت

متخصص داخلی
با سلام
من مدت یک هفته هست که وقتی نفس میکشم در ناحیه قفسه سینه بخصوص پشت احساس درد زیادی می کنم.
این درد در روز کم و در شب زیادتر می باشد.
با خوردن استامینوفن و نوافن هم خوب نشد.
علایم دیگه ای ندارم و این درد واقعا ناراحت کننده است.

سلام
به نظر من مشکل خاصی ندارید نگران نباشید اگر تغییری در علایم ایجاد شد به من اطلاع دهید. مصرف دارو هم لازم نیست. اینها همه علایم اظطراب است به نظر من.

🙏
این درد بیشتر در ناحیه پشت احساس میشود و با نفس کشید و حرکت کردن تشدید میشود. احساس گرفتگی و قولنج کردن.
ته گلو احساس ناخوشایندی دارم.که چند روزی دیفن هیدرامین مصرف کردم.
احساس خارش گلو
و سرفه های خیلی کم

سلام
ببخشید با تاخیر جواب دادم
الان چطورید؟
بهترید؟

سلام خواهش میکنم
شما ببخشید
درد ناحیه پشت با نشستن کمتر و با درازکشیدن و نفس کشیدن بیشتر میشود.
خیلی کم سرفه دارم.

فکر نمی کنم مشکل جدی باشه
قرص ویتامین ب 1 100 از داروخانه تهیه کنید و روزی یک عدد میل کنید.
نتیجه را هم بفرمایید

🙏