m.d
عنوان :

رفلاکس و یبوست

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام آقای دکتر پسر من رفته تو 8 ماه و قدش 72وزن 9*****900تا الان بخاطر رفلاکس بهش ببلاک ای ار میدادم و الان چند روز ببلاک کامفورت میدم اما تنش نوشته تا زمان بهبود بعد شیر خشک عادی بدین .رفلاکس پسرم تو سونو مشخص نشده گفتن پرخوری بود در 3 ماهگی.الامن چندوقت کانفورت میدم و کمکی غدا ک یبوست هم داره و احساس میکنم رنگ پوستش تغییر کرده و کم میله وشیرای دیه رو بالا میاره .من میخام شیرخشک وزن دهی داشته باشه چی پیشنهاد میکنین شما .که سنگین نباشه و یبوست هم نشه ؟نان و سوپرامیل و ببلاک.اپتامیل .بیومیل ای ار. دادم بالا اورد چه مقدارشیر بالا اوردن عادیه و از پرخوریه ؟.هر3 ساعت بهش 120 یا 150 میدادم میخورد باز میخاست.ولی بعدش بالا میاورد همه رو .کامفورت ینی وزن دهی نداره اینطورکه گفتن ؟من نمیفهمم دیع واقعا باید چی بدم بهش.غدا هم یه کاسه پر فرنی یا سوپ میخوره یکم شد مقراری میریزه . لطفا راهنماییم کنین .دارو هم رانیتیدین و انتی رفلاکس الان میدم ولی هیچی .یه شیر خشک خوب که هم وزن بده هم سبک باشه و یبوست نیاره بدای رفلاکس .منتطر جوابتونوهسم
و اینکه اگ بیومیل پلاس بدمش میشه با دارو بدم ؟انتی رفلاکس بدم خوبه یا رانیتیدین؟
حالت خوابش هم همش دمره رو به شکم میخوابه همیشه شب و روز .و بالشت نمیزاره بزارم زیر سرش

سلام وزنش عالیه و مشکل وزن نداره . همین شیر کافورتدرا ادامه بدید .

سونو گرافی در تشخیص ریفلاکس هیچ ارزشی نداره.

کامفورت شیر خوبیه فقط پرخوری نکنه چون وزنش نشون میده بالا آوردنش از پرخوریه

بهش ساشه ازامپرازول 10 را روزانه یکی بدید

ببخشید من الان چند روزه کامفورت میدم قبلا ببلاک ای ار میدادم بهش وزنش بخاطر اون میتونه باشع یا غذا که میخوره؟
کامفورت روش نوشته که بعد درمان قطع شود و شیر معمولی بدهید من تا چه زمانی میتونم بدمش ؟
ازامپرازول 10 رو چطوری بدم قرصه ؟
بچه هشت ماهه باید تو هر وعده 2 یا 3 ساعته چقدر شیر بخورع ؟
و اینکه بالا اوردن تا چه اندازه خطر داره چون گاهی غدا رو هم میریزع ینی از پرخوریه؟مثلا ی کاسه ماست خوری پر میخوره بعد یکم میریزه
بنظرتون بیومیل پلاس شیر خوبیه میدم الان بهش ؟ببخشید زیاد سوال دارم نگرانم بچه اولمه و هیج تجربه ای ندارم

سلام کامفورت را تا یک سال هم میشه داد مشکلی نیست

ساشه ازامپرازول 10 اگر پیدا کردید روزی یکی. اگر پیدا نکردید کپسولش بخرید یک چهارم کپسول 20 روزی دوبار با اب سیب

نمیشه گفت چقدر بخوره . هر چقدر تمایل داشته باشه میتونه بخوره ولی حدودی 4 پیمانه هر سه ساعت هم خوبه

اگر کمی بعد از خوردن بالا بیاره ولی خوب وزن میگیره مهم نیست
الان بیومیل پلاس میدید یا کامفورت؟

الان دوروز بیومیل پلاس میدم هر 3 ساعت 90 تا دوبار مقدار کمی ریخته

کامفورت قطع کردید؟ مگه با کامفورت مشکلی داشت؟

کامفورت بخاطر اینکه شیر رژیمیه نمیدم و ببلاک ای ار .وزنش خوبه ولی اصلا نشون نمیده اینقده وزنش صورتش خیلی لاغره
کپسول رو تو اب سیب خرد کنم بدمش ؟چند میل اب سیب
محلولش هم هست این دارو

وزن مهمه. الان ای ار میخوره یا بیومیل پلاس؟

با هر کدوم علائم کمتره ادامه بدید

ن کامفورت دوروز دادم ن مشکلی نداره فقط چون رزیمی بود ندادمش خواسم چیزی باشه که وزنم بده از اونورم نریزه
شما دستور غدایی چی میدین برای بچه هشت ماه چیا رو نخوره بااین وضعیتت رفلاکس
درحال حاصر بیومیل پلاس میخوره 90 تا میدم هرچند ساعت که بشه
غداشم دیه نمیدونم چی بدم الان دوروز نمیدم
رنگ مدفوعش سبزه تیره لجنی مشکلی نداره.گاهی هم یبوست داره

کامفورت رژیمی نیست و میتونید تا یکسالگی بهش بدید وزن هم میگیره .
از نطر غذایی چیزای ترش .و مرکبات و بیسکییت کرم دار نخوره. بقیه موارد طبق کارت رشد بلامانع هست مگه اینکه خودتون ببینید مثلا بعد از هر بار که موز میخوره شدید بالا بیاره اون هم یعنی ریفلاکسش رو تشدید میکنه

بله .بعد فرنی رو میتونم با شیر پاستوریزه درست کنم ؟موز دوست داره خیلی و بیسکوییت مادر.
اینکه دمر میشه ک حیلی تحرک داره میتونه باعث بشه شیر یا غداره بریزه ؟شبا هم دمر خوابه

بله فرنی را هم میتونید با شیر پاستوریزه درست کنید اگر علائم پیدا کرد با شیر خشکی که راحت میخوره درستش کنید یعنی فرنی را با اب درست کنید بعد غلیظ تر بردارید و با شیر خشک تهیه شده مخلوط کنید

علائم چیا میتونه باشه اگ نسازه بهش

اگر علائم مثل استفراغ یا الرژی پیدا کرد با شیر خشکش درست کنید

و اینکه اشتهاش کم شده چی میشه تجویز کرد
ببخشید ساشه امپرازول گفتید شربته یا قرص؟

ساشه یک فرم دارو هست که پودریه .
فرم شربت نداره
کپسولش و قرصش هم موجود هست ولی برای بچه شما ساه راحت تره . اگر نبود کپسولش را به شیوه ای که بالا گفتم بدید