ر.ش
عنوان :

گلو درد

متخصص گوش، حلق و بینی
2 روزه صبح که از خواب بیدار میشم .از ته گلوم مقداری خون رنگ روشن به بیرون میاد و با 2 یا 3 بار خارج کردن اون دیگه تمام میشه
دلیلش چی میتونه باشه ممنون میشم راهنماییم کنید ؟

سلام . بستگی به شرایط وعلائم دیگه داره تب. درد. سن .خلط .سابقه آلرژی داره

بیشترین علت تحیک الرژیکی میتونه باشه

سردی تو بدنم احساس میکنم
سرفه ندارم ولی مقداری تب دارم

میتونه یه سرماخوردگی والتهاب ناشی از مواد محرک باشه. سرو شستشو قرقره کنید قرص انتی هبستامین هر8ساعت مصرف کنید اگه دوسه روز دیگه خوب نشد تماس بگیرید

🙏