ا.ج
عنوان :

آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر.خسته نباشید.پسر3 ماه و 12 روزه ای دارم.از بدوتولد متوجه ورم چشم چپش شدم.وعطسه میکرد.تا 10 روز شیرخودمو میخورد شیرم خشک شد.4 روزش بود اسهال شدید گرفت.آزمایش مدفوع داد گفتن گلبول سفید داخل مدفوعشه.کولیک آلرژیک داره.شیرنان میخورد.پدی لاکت و کولیکیز و شربت رانیتیدین دادن خوب نشد.شیرپپتی تجویز شد.بشدت زور میزد و به خودش میپیچید.شیرنیوکیت تجویز شد.تا میخورد همه رو بالا میاورد.نهایت شربت گریپ میکسچرو یه شربت ساختنی پنتازول و شیرپپتی جونیور میخوره.الان سرفه و عطسه داره.سمت چپ صورتش ورم داره.چشم راستش آب میاد.خارش سروبینی داره.بینی همیشه کیپه.خس خس سینه.گاهی شیربالا میاره.درطول روز چندین بار شیرمیاد تو دهنش و گریه میکنه.مثل اینکه اسید بیاد تو دهن آدم.خیلی به خودش میپیچه.باد معده داره.موقع شیرخوردن خیلی تقلا میکنه.مثل اینکه دارم بهش زهر میدم.با ناله شیر میخوره.اشتهاش بشدت کمه.به زور چندساعتی 60 سی سی میدم.با ناله میخوره.یک ماه و نیم هست شیرپپتی جونیور رو میدم.تو رو خدا آقای دکتر بگید چیکار کنم.بچه م خیلی اذیته.چه شیری بهش بدم که بهش بسازه.الان شربت پنتازول و قطره آد رو قطع کردم.بگید چه شیری بخوره.چه قطره آد بهش بدم؟ برا معده چی بدم؟ برا اشتهاش دارویی میتونم بدم؟ خیلی لطف میکنید جوابمو بدید.منتظرم
آقای دکتر دوهفته هست که در مدفوعش خون میبینم.همراه با بلغم.از وقتی شیرپپتی جونیور رو شروع کردم مدفوعش سبزرنگ شده
البته قبل از دوهفته پوشکش رو چک نکرده بودم.ممکنه خون از قبل هم بوده باشه و من ندیده بودم.ادرارش هم بو میده
ممنون از وقتی که میگذارید
ببخشید آقای دکتر.من یادم میاد میام مینویسم.یه مدت هم پودر اس امپرازول با آب قاطی میکردم بهش میدادم.اما تا میخوردش مدام بالا میاورد.کولیکیز و کولی بی بی هم بهش دادم.فایده نداشت.

سلام
از,شب های نیوکیت یا نوترامیژن یا الکیر باید استفاده کنید
تست آلرژی به شیر و بعد از ماه 6 تست حساسیت به غذا و مواد آلرژی زا را باید انجام دهید
در اغلب موارد ترکیب 1…8 قرص بکلوفن 10 میل و نصف ساشه نکسیوم 10 میل برای,کنترل علائم کودک کافی خواهد بود
تمام قطره های ویتامین و پدی لاکت و کلیک و ... باید قطع شوند
دمای اطاق زیر 25 درجه و وسایل خواب باید ضد حساسیت یا پنبه ای باشند