ف.ص
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام، مادر بنده چند سالی هست مشکل معده دارن، دو سال پیش آندوسکوپی و کلو نوسکوپی کردن مشکل میکروب معده و التهاب روده داشتن، چند وقت یک بار به خاطر معده شون اورژانس میرفتن، حدود هفت هشت روز پیش مشکلشون شدت پیدا کرد به خاطر این ایام دکتر نرفتن، الان معده شون بهتر هست ولی احساس تنگی نفس دارن، حس می کنن چیزی تو سینه شون گیر کرده، دائم سرفه میکنن تا سینه شون رو صاف کنن و میگن سینه و پشتتشون درد می کنه، باد گلو هم زیاد دارن، میگن حتی آب می خورم احساس می کنم دارم خفه میشم، الان نگران گرفتن کورنا شدن می خواستم که راهنمایی کنید، ممنون

سلام
تب هم دشتند؟
بیماری زمینه ای هم دارند؟

تب ندارند، آلرژی دارن همیشه، دی ماه سینوس هاشون رو عمل کردن قبل عمل آنژیو شدن دکتر گفته چیز خاصی نیست فقط یه رگ کمی بسته بوده باز شده ولی دکتر قلب فقط آسپرین دادن تا چند وقت بخورن

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورید حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنید

علایم تیپیک کورونا نیستند
اگر با این دارو و رژیم غذایی بهتر نشدند، به وزشک مراجعه کنند

می تونه استرس تشدید کنه چون کلا آدم استرسی هستن ؟ شبا بیشتر احساس تنگی نفس دارن.
🙏