م.ا
عنوان :

چه قرصی میتونم در شیردهی برای جلوگیری استفاده کنم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
چه قررصی میتونم در شیردهی استفاده کنمبرای جلوگیری از بارداری دوماه که سزارین شدم و هنوز پرید نشدم میخواستم قرصی بهم معرفی کنید که مثل لونژیل ضرر نداشته باشه برای نوزاد که شیر میدم
سلام خسته نباشید

قرص لاینسترول هر 24ساعت یکی بخورید در دوران شیردهی،این قرص مخصوص دوران شیردهی هست

چند تا باید مصرف کنم
امروز 72 ساعت گذشته ایرادی که نداره
قرصی نیست که مثل امرجنسی باشه و بشه کمتر استفاده کرد من مینی پیل شنیدم
منظورم اینه که بشه دوتا خورد و برای همون یکبار که اتفاقی بوده جلوگیری بشه

قرص لوونورژسترون دوتا مصرف میکنید به صورت اوژانسی،حداکثر تا 72ساعت،بعد از ان مدت دیگه قرصی فایده نداره

🙏