ل.ز
عنوان :

گلو درد

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام
من هفته پیش دچار حساسیت شدید به فلفل شدم و سه تا آمپول زدم.
الان هنوز گلوم درد می کنه و شب ها گلوم خشک میشه طوری که نمی ذاره بخوابم و باید هر چند دقیقه یک بار پاشم و یکم آب بخورم.و اگه پا نشم ضربان قلبم طوری تند میشه که با وحشت پا میشم.
زبونم در طول روز سفیده و شبها بیشتره سفیدش.
چیکار کنم که بشه بخوابم سه شبه نخوابیدم

سلام، اگر کهیر و تورم در نواحی لب و حنجره ندارید و احساس خفگی پیدا نمی کنید فعلا آلرژی شدید مطرح نیست، ولی بهتر از مصرف فلفل و سایر غذاهای محرک پرهیز نمایید، البته استرس و نگرانی نیز سبب احساس فشار در کلو و خشکی دهان هم میشود پس توصیه میشود از اضطراب پرهیز نمایید. جهت درمان توصیه میشود
1- قرص آلپرازولام نیم میلیگرم شبی نصف قرص
2- قرص نئوتادین روزی یکعدد
3- قرص ویتامین B1 300 روزی یکعدد
4- مصرف مایعات زیاد
اگر علائم ادامه داشت نیاز به بررسی بیشتر و آزمایش میباشد

چرا ورم حنجره دارم.
آزیترومایسین بخورم؟

منظور از ورم حنجره تورم و احساس بسته شدن راه هوایی است که منجر به خفگی میشود.
اگر خلط زیاد و سرفه دارید آزیترومایسین مصرف نمایید.