س.ن
عنوان :

بدخوابی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و وقت بخیر
پسرم 9 ماه و 10 روزشه با وزن 10 کیلو و 200 گرم. خوب غذا و شیر میخوره.
از ابتدا شبها خواب خوب و عمیقی داشت اما از حدودای 4 ماهگی هر یک یا 2 ساعت بیدار میشد گاهی به نیم ساعت هم میرسید. در طول روز رأس نیم ساعت بیدار میشه و گریه میکنه و من دوباره برای خوابوندنش تلاش میکنم، اکثرا خوابش کامل نمیشه و همش خمیازه میکشه . در طول شب فقط یک یا دوبار شیر میخوره. شبها ساعت 9 میخوابه و 7 یا 8 صبح بیدار میشه. اما خواب عمیق و با کیفیتی نداره همش با چشمای بسته توی شب گریه میکنه و چندین بار بیدار میشه. البته بعضی شبها هم بوده که عمیق و طولانی خوابیده. از حدودا 2 ماهگی رفلاکس داشت و بتازگی هم سونو انجام دادیم که رفلاکسش هنوز هم هست و نصف گرانول کپسول اموزول 20 رو صبح ها و شبها بعلاوه نصف پودر سینگولار در طول روز استفاده میکنه. آزمایش الرژی هم داده و چون فقط شیر من رو میخوره رژیم رو کامل رعایت میکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم؟ چطور میتونم کمکش کنم تا عمیق بخوابه و خوابش تنظیم بشه؟
سپاسگزارم

سلام
وسایل خواب بدون پر و پشم و کرک و کاموا
دمای اطاق زیر 24 درجه
جدا سازی,اطاق خواب
خواندن کتاب و موسیقی,
قطع شیر شب
حمام شبانه
شام سنگین,و دیرتر
شربت بی,بی,اسلیپ 2 سی,سی آخر شب
راه های,کنترل خواب هستند