ن.ا
عنوان :

مولتی ویتامین

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
کیان 4ماه تمام تحت نظر شماست و تشخیص رفلاکس دادید براش و موتیلیوم و نکسیوم میخوره و آهن سان اکتین و دی اچ آ از ترکیه براش شربت مولتی و امگا گرفتم اما روش نوشته 4تا10سال 5سی سی میخوام ببینم به کیان میتونم بدم وزنش هم حدود7کیلوئه
مساله دوم اینکه چند روزیه که دستش رو دایم سمت گوش راستش میبره و از سینه سمت چپ شیر نمیخوره فکر میکنم گوشش اذیتش میکنه چکار میتونم بکنم(البته فقط فقط شبا شیر منو میخوره و تو روز اصلا نمیخوره)

سلام امگا شربت از نوع امگای ماهی و دریایی است برای سن زیر یکسال مجاز نیست برای گوشش احتمال عفونت گوش است لازم است معاینه شود بدون معاینه قلاح نیست داروی انتی بزوتیک بخورد