س.ه
عنوان :

با سلام

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض ادب.جناب دکتر بهراد تو این هفته دو بار خون دماغ شده دفعه اول چند روز پیش بعد از ظهر بود که به گفته خودش انگشتشو تو دماغش کرده بود ولی خودشم مطمئن نبود ولی امروز ساعت هفت صبح وقتی کاملا خواب بود خون دماغ شد که به خاطر خون دماغ شدنش از خواب بیدار شده بود راستش امروز خیلی نگران شدم که مبادا نشانه بدی باشه لطفا راهنمایی بفرمایید به خاطر چی میتونه باشه و اگه لازمه بیارمش خدمت شما؟ چون تقریبا دو ماه پیشم بهتون پیغام دادم بابت سر دردایه شدیدش ولی الان دیگه سردرد نداره اینا میتونن به هم ربط داشته باشن؟

سلام اغلب علت خشکی بینی و الرژی سینوسها است پماد تتراسیکلین چشمی دو بار در روز بزنید داخل بینی و بخور گرم بگذارید اگر ادامه دار شد ازمایشخون لازم است