ا.ر
عنوان :

پوست مرغی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید
من دو تا سوال داشتم ازتون
1) برای لک های قهوه ای ناشی از زخم های قدیمی چه کرمی رو پیشنهاد میکنید که سریع بتونه از بین ببره لک های ناشی از زخم رو؟
2) بنده چند سال هست بیماری پوست مرغی دارم و متاسفانه اصلا بهتر نشده
میخواستم بدونم کرم یا ژلی هست برای درمانش ؟ که بهتر کنه؟

اون لکهای قهوه ای به راحتی پاک نمیشه و زمانبر هست یه عکس از لک ها تون بفرستید تا بهتر بشه راهنمایی کنم پوست مرغی هم معمولا ثابت میمونه و برطرف نمیشه لذا دارو تاثیر نداره کلا لوسیون بدن روزی سه بار پوستتون بمالین چون خشکی پوست اینا رو تشدید میکنه

آخه من شنیدم ژل روآکوتان میتونه تاثیر مثبت بزاره برای پوست مرغی، پس هیچ کرمی تاثیر نداره ؟

عکس از جای زخم و لک های قهوه ای رو براتون فرستادم

سلام عزیزم پوست مرغی یه حالت ژنتیکی پوسته لذا ممکنه کمی بهتر بشه اما معمولا برطرف نمیشه روی این لکها که فرستادی کرم ترتینوئین پنج صدم درصد شبها بمالید و روزها لوسیون روشن کننده بدن سه بار به این مناطق بمالید یه ماه بعد برام عکس بفرستید

موادی که ویتامین سی داره بیشتر مصرف کن موفق باشید

لوسیون روشن کننده مارک خاصی باید بزنم ؟
ببخشید منظور شما کدوم یکی از این کرم ها بود برای درمان لک ؟

لوسیون روشن کننده اکسپرت ایج اگر گیر بیاد اگر نه به داروخانه بگید مارکش مهم نیس

منظور من بالاترین کرم هست همون که نوشتم از داروخانه بگیرید