h.G
عنوان :

افزایش فشار خون همراه با سردرد شدید

متخصص قلب و عروق
با سلام
مادر من با سن 62 سال در دو ماه اخیر مدام با افزایش فشار خون و سردرد ناشی از ان درگیر است بطوریکه در چند مورد این افزایش فشار با تهوع و استفراغ همراه بوده است. همچنین حتی با وجود فعالیت زیاد، بی خوابی نیز به این مشکلات اضافه شده است و تقریبا بیشتر شب ها با افزایش فشار خون مواجه می شود. شرح کامل و داروهای مصرفی و نحوه مصرف داروها در برگه پیوست ارسال می شود.

با توجه به شرح حال (سرفه با دراز کشیدن ) حتما لازم است اکو شوند و آزمایش

تا زمان انجام اکو و آزمایش دارو ها به شرح زیر تغییر کند :
1- ادامه والسارتان یکی صبح یکی شب
2- آسپرین 80 روزانه
3- فعلا ادامه رزوواستاتین
4- قطع متورال
5- متوهگزال 23/75 روزانه یک عدد
6- قطع نورتریپتیلین
7- بر حسب نیاز زولپیدم

ورم پا ؟ بیماری دیابت ؟ تیرویید ؟؟؟

نارسایی قلبی به علت فشار خون مزمن کنترل مشده حتما باید مد نظر باشد و لازم است اکو و آزمایشاتی انجام شود

به علت فشار خون مزمن کنترل نشده

با سلام و عرض تشکر از توضیحاتتان
مادرمن دیابت ندارند ولی ورم زانو و دست دارند و همچنین به علت کار زیاد گرفتگی و خشک شدن رگ دست ها مخصوصا دست چپ را دارند و همچنین مشکل کمر درد را دارند. همچنین ازمایشاتی را که قبلا انجام دادن خدمتتان ارسال می کنم. با تشکر
ببخشید منظورم از ازمایش همان نوار قلب و اکو بود و یه ازمایش دیگه مربوط به قند خون و چربی هست که از این تو برگه ازمایش نرمال ثبت شده و اگر است خدمتتان ارسال کنم
نیاز است
ببخشید دیر شد آقای دکتر
در ضمن مادرم قرص اسپرین هم مصرف می کردند.

داروها رو به شرح فوق مصرف کنن ، این آزمایشات رو انجام بدن ، فشارشون رو با داروی جدید یک هفته یادداشت کنید .