م.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ،من چند ماهیه ک به دلیل مشکل هورمونی دچار ریزش مو شدم ، و دکتر برام اسپیرونولاکتون100 و سیپروترون کامپاند تجویز کرد، الان 4 ماهه دارم مصرف میکنم اما هر روز موهام داره کمتر میشه ، و همه ی موهامو دارم از دست میدم، باید چیکار کنم ؟!
من 25 سالمه و خانم هستم ،

با سلام

همزمان با درمان خوراکی هورمونی از ماینوکسیدیل موضعی دو درصد دوبار در روز یا پنج درصد شبها استفاده کنین

ماینوکسیدیل ایجاد عادت میکنه ، من قبلن مصرف کردم اما دیگه نمیخوام مصرف کنم چون تا آخر عمرم مجبور میشم مصرف کنم،،، الان موهام نازک هم شده ، باید چیکار کنم؟! چرا هیچ درمانی برای ریزش مو وجود نداره؟!؟!

درمان استاندارد ریزش موی زنانه ماینوکسیدیل هست داروهای هورمونی در درجه دوم قرار دارند همه اینها تا وقتی استفاده شن موثرند چون ریزش شما ژنتیکی است و با قطع دارو دوباره ریزش مو شروع می شه هنوز درمان قطعی وجود نداره

ینی تا همیشه باید دارو مصرف کنم ؟! بعد ی مدت که بدنم ب دارو عادت کنه دیگه جواب نمیده ،اونوقت باید چیکار کنم خانم دکتر؟
من چند ماه ماینوکسیدیل مصرف کردم ب صورت موضعی روزی پنج پاف ، البته با پروژسترون، اما همون نقطه ها ، ریزش ش بیشتر از جاهای دیگه شد ، ، اگه الان استفاده کنم باز بریزه چی؟! ، باید چ جوری مصرف کنم تا رو کل سر تأثیر بزاره؟!؟ و موهام نریزه؟!؟!

بله مادام العمر باید استفاده کنین روزی دوبار ماینوکسیدیل دو در صدو یا فقط شبها پنج در صد بزنین هربار 20 ئقطره یا 7 اسپری فقط به مناطق کم مو ممکنه دو تا شش هفته بعد از شروع ماینوکسیدیل ریزش مو تشدید شه ولی بعد جلوی ریزش مو رو می گیره و 6 تا 9 ماه بعد از استفاده رویش موهای جدید شروع می شه

ممنون از پاسخ تون ،، دکتر میتونم قرصا رو قطع کنم و فقط ماینوکسیدیل مصرف کنم؟!؟؟

با سلام

شاید نیاز به تجویز قزص داشتین مثلا به دلیل مشکل هورمونی حتی کسانی که هیچ مشکلی هم ندارن ما حداقل دونوع قرص می دیم

سلام ،،من نزدیک 6 ماه قرص مصرف کردم برای مشکل هورمونی، الانم دارم مصرف میکنم سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون 100 ،،،، ب نظرتون باید ادامه بدم ؟ قرصهای دیگه ای ک برای همه تجویز میکنین ، من هم میتونم مصرف کنم با توجه ب نوع مشکلم؟! اگر میتونم ، میشه اسمشون و بگید!؟ با تشکر از همراهی تون

بسیار درمان بجا و خوبی هست همون دکتری که براتون تجویز کردن بر حسب پاسخ به درمان تعیین می کنن که تا کی ادامه بدین من هم در بسیاری موارد برای طاسی همین داروها رو همراه با ماینوکسیدیل تجویز می کنم

برای طاسی!؟!؟!،،،،،، مشکلات زیادی باعث ریزش مو میشه ک یکی ش ، هورمونیه ، و نمیشه در همه ی موارد از این قرصا استفاده کرد،،،، من ک ریزشم همچنان ادامه داره و هیییییییچ کسی هم انگار نمیتونه درمان کنه ، اگه درمان ش از وقتی شروع ب مصرف دارو کردم، آغاز میشد ، نباید موهامو از دست میدادم و اینهمه ریزش داشتم، ک فرق و کف سرم معلوم باشه،،،، اینهمه علم پیشرفت کرده اما در مورد درمان ریزش مو انگار ما هنوز در عهد قدیییییم موندیم چون هیچ راهی موثر نیست و تجربه ثابت کرده تمام روشها از جمله مزوتراپی و پی آر پی و ماینوکسیدیل و.... نتیجه ی بلند مدت ندارن ، شما ک دکتری و مراجعه کننده هایی دارین ک مشکلی مث من دارن ، و نتیجه نگرفتن با داروهای شیمیایی ، لطفن پیشنهاد هایی ک خودتون هم میدونین نتیجه ی موقت دارن، نکنید،،،،،، من ک از تمام پزشکان شاکی ام ، چون نمیتونن تشخیص بدن و علم شون در حد دادن چهار تا قرصه ، اما پول ویزیتشون و با خیالت راحت خرج میکنن و نمیدونن اون پولها ذخیره ی آخرتشون میشه، و البته آااتش ،،،،،، شما ک تو کار خیر هستین ،و دارین رایگان مشاوره میدین، ب همکاراتون بگین اگه نمیتونن تشخیص بدن ، برن علم شون رو زیاد کنن و مردم و بیچاره نکنن ،،،و

جیب مردم و ب قصد پر شدن جیب خودشون، خالی نکنن ،،،،،،،،

علم پزشکی هنوز در خیلی از موارد راه حل قطعی نداره همونطور که در بسیاری از موارد که قبلا لاینحل بود و درمانی نداشت امروزه درمان قطعی وجود داره بنابراین چون هنوز راه حل قطعی دائمی در هیچ جای دنیا برای طاسی زنانه وجود نداره شما نمی تونین همکاران متخصص پوست رو به بی سوادی متهم کنین در ضمن من صدها نفر رو می شناسم در بین بیمارانم که با همین درمان های موجود در حال حاضر خیلی خوب هم نتیجه گرفتن و حداقل جلوی پیشرفت بیماریشون گرفته شده و خیلی هم راضی هستن