ا.م
عنوان :

pco و مشکلات هورمونی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیز
من دختری 26 سالم که تقریا از سن 16 سالگی دچار مشکلات هورمونی و پلی کیستیک هستم در طول این دوران از انواع قرص ها اسپیرونولاکتون، سیپروترون کامپاند، فیناستراید، سیپروترون استات و...... استفاده کردم ولی الان دیگه نزدیک یکسال هیچ دارویی مصرف نمی کنم. طی این مدت تحت نظر دکتر بودم و واقعا تو طول 9 سال مرتب دارو مصرف می کردم. دیگه خسته شدم ریزش موهام جوش صورتم تاخیر پریودم همشون اذیتم میکنن تا چند وقت پیش خوب بودم اما 6 ماهه پریودام نامرتب شدن جوش میزنم و کف سرم کاملا واضح و مشخصه واقعا کچل شدم. خانم دکتر میزان 17oh-progestron من 3.1 بود تو اخرین ازمایشم t.s.h 2.8 که نرمال به نظر میرسه testestron 1.54 بود dhea-so 1.50 بود free testestron 1.2 البته این ازمایشا مربوط به سال 94 و منتظرم پریود بشو روز سوم پریودم دوباره ازمایش بدم سال پیش به پدر گرامیتان اقای دکتر سید ریحان میردامادی مراجعه کردم متاسفانه من تبریزم و 21 روز بعد از پریود باید میرفتم ازمایش و متاسفانه ازمایشگاه نتونست متوجه بشه چی باید ازمایش بدم و منم نتونستم بیام تهران،
من ورزش میکنم رژیم خوبی دارم اما متاسفانه دیگه نمیدونم چیکار کنم. خیلی خوشحال میشم راهنماییم کنین واقعا شرایط روحی بدی دارم. حتی لازم دوباره میام تهران شما چی صلاح میدونید؟
متشکرم خانم دکتر عزیز.

متاسفانه تنبلی تخمدان بسیار شایع و قابل کنترل است و نه درمان.مشکل شما با این ریزش مو شدید و جوش صورت به نظر تنها تنبلی تخمدان بلکه حساسیت زیاد بدن شما به هورمون مردانه نیز هست.در حال حاضر داروی جدید به ایم اینوفولیک اومده که به درمان تنبلی تخمدان کمک میکنه ولی قبمت بالایی داره و در کنار ورزش و رژیم غذایی میتونید از داروهای ضد هورمون مردانه هم استفاده کنید.حتما باید پریودهاوون با دارو مرتب بشه چون از عوارض عقب انداختن پریود همین عوارض جوش صورت کیست تخمدان و....هست.خوشبختانه با بالا رفتن سن و بارداری بهتر خواهد شد و حتی ممکنه بهبود پیدا کنه

با سلام و تشکر فراوان از خانم دکتر عزیز،

از اینکه جواب سوال منو دادید بسیار متشکرم، خانم دکتر من ترجیح میدم حضوری مزاحمتون بشم و از نزدیک ببینمتون امروز روز دوم پریودم ایا لازم برم ازمایش و با جواب ازمایش بیام خدمتتون یا خیر اگر نیاز به ازمایش نیست نرم

چون من تبریزم و به مدت یک روز برای ویزیت میخوام برسم خدمتتون میخوام بدونم اگر ازمایش نیاز انجام بدم اونجا دیگه نمونم و منتظر جواب ازمایش نمونم و اینکه چه ازمایشی نیازه؟

و اینکه ایا این قرص اینو فولیک هم عین بقیه داروها باید مداوم مصرف بشه؟

ممنون از راهنمایی های بسیار خوبتون

موفق و سرافراز باشید
با سلام و تشکر فراوان از خانم دکتر عزیز،

از اینکه جواب سوال منو دادید بسیار متشکرم، خانم دکتر من ترجیح میدم حضوری مزاحمتون بشم و از نزدیک ببینمتون امروز روز دوم پریودم ایا لازم برم ازمایش و با جواب ازمایش بیام خدمتتون یا خیر اگر نیاز به ازمایش نیست نرم

چون من تبریزم و به مدت یک روز برای ویزیت میخوام برسم خدمتتون میخوام بدونم اگر ازمایش نیاز انجام بدم اونجا دیگه نمونم و منتظر جواب ازمایش نمونم و اینکه چه ازمایشی نیازه؟

و اینکه ایا این قرص اینو فولیک هم عین بقیه داروها باید مداوم مصرف بشه؟

ممنون از راهنمایی های بسیار خوبتون

موفق و سرافراز باشید