س.س
عنوان :

با پوست و مو چرب چه کنم

متخصص پوست، مو و زیبایی
دختری 25 ساله هستم با موها و پوستی چرب. بسیار چرب. پوست صورتم دارای جوش های ریز زیرپوستی است و بعد از متاهل شدنم در گونه سمت راست دچار جوش چرکی نیز می شوم. راه حلی برای این مشکل ارائه دهید موهایم به قدری چرب است که باید هر روز حمام کنم. پوست ناصاف و چربی دارم آرزو دارم چوستم صاف شود و فاقد جوش های زیرپوستی. منافذ پوستم هم در حال باز شدن است فعلا اطراف بینی اما به تدریج پیشانی و گونه نیز منافذش درست می شود. چه کنم؟

با سلام

پوست و موی چرب سرشتی هست و تغییری در آن نمی توان داد فقط با مراقبت های خاص می توان تا حدی کنترل کرد از شامپوهای موی چرب استفاده کنین و دودست بشورین با اب ولرم دست دوم رو بذارین دو سه دقیقه روی کف سر بمونه سرتون رو زیاد ماساژ ندین چرب تر می شه گاهی شدت چربی مو انقدر زیاده که حمام روزانه لازمه بعضی از برندها تونیک هایی دارند که بعد از حمام به کف سر زده می شه تا بتونه بیشتر به کنترل چربی پوست سر کمک کنه

در مورد صورت روزی دوبار با ژل شستشو یا پن مخصوص پوست چرب بشورین مرطوب کننده ، ضد افتاب و کرم آرایشی اگه استفاده می کنین باید فاقد چربی باشه

کرم های لایه بردار برای درمان جوش زیر پوستی و منافذ باز مفیده البته همراه با ضد آفتاب فاقد چربی ولی اگر جوش های چرکی هم دارین باید تحت درمان انتی بیوتیکی خوراکی و موضعی قرار بگیرین تا جوشهاتون فرورفتگی به جا نگذاره و پوستتون خراب و ناصاف نشه اگه قبلا به هیچ وجه جوش چرکی نداشتین ممکنه متخصص پوست بررسی های هورمونی هم انجام بده و در صورت صلاحدید درمان هورمونی هم تجویز بکنه