م.ا
عنوان :

پروبیوتیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام نوزادم 4/5 ماهس ریفلاکس و الرژی داره بهش داروی ریفلاکس و زادیتن و نئوتادین میدم بیمار شماست
اقای دکتر میخوام براش پروبیوتیک فوراور تهیه کنم بهم گفتن باید ریفلاکسش کنترل شده باشه وگرنه بهم میریزه
میخواستم نظرتونو بدونم که جقدر موثر در درمان الرژیش
ضمنا الان علائم ریفلاکسش بهتره فقط خس خس بعد از شیر داره یکبار سکسکه در روز گاهی هم تو خواب میپره و گریه میکنه نمیدونم چرا ولی شدت قبلی رو درش نمیبینم
لطفا راهنمایی بفرمایید
اقای دکتر ضمنا اب دهنش همینطوور میره و همه جیز و میکنه تو دهنش نمیدونم چرا بهش موتیلیوم میدم و نکسیوم
میترسم با این شرایط بهش پروییوتیک بدم بریزه بهم ایا اصلا رو این مساله تاثیر گذاره یا مرتبط نیست

سلام این علائم مربوط به آمادگی برای غذا است و باید روزانه 3 تا 5 بار غذای کمکی بدهید
پروبیوتیک ها بعد از ماه 8 یا 9 و درصورت کنترل شدن ریفلاکس برای حساسیت زدایی کمک کننده خواهد بود