ر.م
عنوان :

استفراغ

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر قادری هستم خانوم دکتر من چند روز پیش خدمتتون بودم بهتون گفتم که پسرم رفلاکسش بهتر شده و کمتر استفراغ میکنه اما از دیروز بدون هیچ تب و اسهالی استفراغش زیاد شده همه چی رو میدادم دونه داشت و بیسکویت میدادم دستش میخورد اصلا استفراغ نمیکرد اما الان همون غذا هارو میره پایین استفراغ میکنه نکسیوم هم پیدا نکردم

سلام خانم قادری، از وقتی نکسیوم رو نخورده استفراغش شروع شده؟

اگر اینطوره باید درمانش رو از نکسیوم به امپرازول تغییر بدیدم

نه اصلا نکسیوم نخورده فقط موتیلیوم میخوره خانوم دکتر واقعا کاراش عجیبه اون موقع که فکر می کنم همه چیش خوب شده سریع عوض میشه همونارو میخورد الان نمی دونم چرا اینجوری میکنه
نه امپرازول ندادید همون نکسیوم دو مدل نوشتید ازش که نبود کلا موتیلیوم میخوره عق هم میزنه

خوب پس ناچاریم امپرازول شروع کنیم، چند کیلو بود؟

*****9200اینطورا یعنی استفراغش خوب میشه ؟؟
چشم دارم خونه اما قبلا که اینجوری بود میدادم تا میرفت پایین دونه ها استفراغ می کرد چند روزی میشه خیلی خوب میشه اما ی دفعه اینجوری میشه خانوم دکتر من دقت کردم شایدم اشتباه باشه وقتی نزدیک ماه عوض کردنش میشه شدت میگیره مثلا الان 7ماه و 22روزشه هر ماه این موقع اینجوری میشه

نگران نباش عزیزم، انشالله این دفعه راحت میخوره امپرازول رو.

مرسی دکتر عزیز