م.ص
عنوان :

حساسیت پوستی به مولتی ویتامین ویوا کید

متخصص بیماری های کودکان
سلام.خسته نباشید.صادقی هستم،پسر کوچکم که اواخر شش ماهگی است، به تازگی بعد از خوردن قطره مولتی ویتامین ویواکید با طعم پرتقال، دور دهانش، هرجا که قطره به آن مالیده، قرمز میشود که عکس آن ضمیمه میشود. البته ده دقیقه بعد این قرمزی برطرف میشود.
آیا قطره اش را عوض کنیم؟
اگر یادتان باشد،پسر بزرگم،محمدحسین آلرژی داشته و با خوردن بعضی چیزها کهیر میزند.نگران شدم که مبادا قطره را ادامه بدهم و پسر کوچکم هم حساسیت نشان بدهد. البته حدود سه ماه است که این قطره را مصرف میکند،اما به تازگی حساسیت نشان داده است.

بهتر است قطره عوض شود و قطرهRespovit یا قطره ویتوکید روزی یک سی سی مصرف کنید