ن.ت
عنوان :

پرش در خواب

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید
دختر من 9 ماه و ده روزشه و از مریضهای خودتونه
امروز از صبح تا الان هر بار که خوابیده تو خواب هر چند ثانیه یهو میپره و بعضی وقتام تو پرشهاش چشماشو باز میکنه و دوباره میبنده یا در اثر پرش گریه میکنه و دوباره میخوابه،تا امروز اصلا سابقه نداشته همجین چیزی،یعنی اسپاسم شیرخوارگیه؟؟؟؟؟
من خیلی نگرانم به شدت عصبی شدم و کلافه
چی کار کنم؟؟؟ فردا بیارمش مطب؟؟؟ تو مواقع بیداری مشکلی نداره ولی تا میخوابه پرشهاش شروع میشه
لطفا راهنماییم کنید

سلام احتمال اسپاسم شیرخواراگی هست
باید نوار مغزی گرفته شود و فیلم پرش ها را ضبط کنید تا به پزشک متخصص,مغز,و اعصاب کودکان نشان دهید

اختلال خواب
استرس
تشنج
اسپاسم شیرخواراگی
علل احتمالی هستند

🙏