e.r
عنوان :

لیزر

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و تبریک سال نو. چرا در بین پزشکان حاضر در تهران فقط دکتر باریک بین حاضر هستن با احتیاط برای کسی که یک عدد قرص رواکوتان در روز استفاده میکنه لیزر آر اف فراکشنال رو برای بسته تر شدن منافذ انجام بدن؟ یا اینکه شما هم با این شرایط برای شخص مورد نظر این لیزر رو انجام میدید؟ و اینکه منظور از احتیاط چیه اینجا؟ ینی به چه صورت؟

سلام و سال نو مبارک

دوست عزیز هموتطور که قبلا هم گفتم ،الان دیگه مثل گذشته مصرف اکوتان انچنان ممنوعیتی برای انجام لیزر به شمار نمیره.

و تحقیقات در این مورد همچنان ادامه داره

شخص بنده قبل از انجام لیزر دوز اکوتان رو به حداقل ممکن کاهش میدم.منظور از احتیاط اینه