s.a
عنوان :

جراهی دیسک کمر

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب) ...
سلام احمدپور هستم 26 سالمه بنده از چند سال قبل دچار دیسک خفیف شدم تا پارسال تابستون که ترکید و رفتم اول فیزیو تراپ و بعد جراح که دوا درمون گفتن زمستون دردام خیلی کمتر شد اما از عید دردم برگشت و خیلی هم بیشتر شد از اوایل ماه رمضون هم جوری دردم زیاد شده که زمینگیر شدم دکترا میگن باید عمل کنم میخواستم نظر شما رو هم بدونم و اگر عمل کنم کدوم روش بهتره؟پای چپم و کمرم درد میکنه ام آر آی مال پاییزه

با عرض سلام و تشکر از مشاوره،با توجه به شرح حال و تصاویری که ارسال کردید،علت درد شما پارگی دیسک بین مهره های چهارم و پنجم کمری دارید ،دیسک روی ساک نخاع و ریشه عصب سمت چپ اثر فشاری قابل توجه داره و با توجه به دوره بیماری شما بهترین گزینه جراحی است،اما لازمه قبل از اون بررسی های لازم از نظر مفاصل بین مهره ای از طریق عکس های ساده و سی تی اسکن انجام بشه،جهت معاینه و توضیح بیشتر مراجعه حضوری رو توصیه میکنم.

سلام احیانا آقای دکتر با توجه به کرونا اگر من جراحی رو به تعویق بیندازم آیا خطرناکه؟

پیشنهاد میکنم در اسرع وقت در یک بیمارستان مطمئن و فوق تخصصی جراحی کنید،انجام جراحی با رعایت اصول بهداشتی موردی نخواهد داشت.فشار ناگهانی یا زیاد روی ستون فقرات مثل زمین خوردن یا رانندگی طولانی میتونه براتون خطرناک باشه.

🙏