س.ب
عنوان :

زمان راه افتادن کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دختر من الان 16 ماهشه ولی هنوز راه نیافتاده
البته پای چپش 25 اسفندماه شکست 40 روز توی گچ بود
ولی قبل از شکستن هم نه راه میرفت نه چهاردست و پا میفرفت فقط به حالت نشسته میپره و تند تند جلو میره
وزنش هم 12/200 و قدش 84 سانته
آزمایش هم دادیم کلسیم و ویتامین دی خوبه
کلا خیلی محتاطه یعنی تا در کشو هم میره ولی میترسه خودش باز کنه صدامون میکنه تا ما براش باز کنیم
به مبل هم وقتی میگیره. فقط چند ثانیه میتونه خودش رو نگه داره و تا یادش میافته رو پاهاشه سریع میشینه
میخواستم نظر شما رو بدونم هنوز وقت داره یا باید کار خاصی انجام بدیم؟

شربت ostecare روزی پنج سی سی و شربت امگا سه روزی یک قاشق مرباخوری بدهید اگر بهتر نشد کاردرمانی هم خوب است

ضمنا اتاق خواب کودک جدا شود و از وابستگی شیرخوار کم شود

سلام آقای دکتر اتاق کودک از چهارماهگی جدا شده و شیر شب هم قطع شده به نظر شما اگه کلا از شیر گرفته بشه در راه افتادن تاثیر دارد؟ چون به خاطر شیر خیلی دوست داره بغل من باشه. و اینکه تا کی این شربتها استفاده بشه و اگه بهتر نشد کار درمانی باید از چه زمانی شروع شود؟
دختر من جسارت و اعتماد به نفسش خیلی کمه یعنی حتی نشسته تا کند میره ولی میترسه درش رو باز کنه مارو صدا میکنه باید انقدر باز و بسته کنیم تا شاید قانع بشه خودش هم امتحان کنه

پس از پایان شربت بیاورید مطب تا از نزدیک ببینم و تصمیم بگیرم