م.ن
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام من یه دختر 22ماهه دارم که از وقتی بدنیا اومده مشکل دفع داره اوایل روزی یبار پی پی میکرد غذا خور که شد هفته ای یک یا دوباز با زور و خون و کلی فشار هر کار که میتونستم کردم تو شش ماهگی شیر خودمو با نظر متخصص قطع کردم و بهش شیر خشک اپتامیل اچ آدادم حتی با نظر پزشک لبنیات رو هم قطع کردم دارویه گیاهی ملین هم همه چی رو امتحان کردم تا اینکه دکتر بهش پیدرولاکس داد الان شش ماهه که پیدرولاکس میخوره یعنی هربار که بهش میدم تا سه چهار روز خوبه و مجدد یبوست میشه دوباره یبار بهش میدم باز تا چند روز خوبه و دوباره همین روال اینم بگم خانواده ی پدریش بجز باباش همه یبوست میشن همیشه من چیکار کنم میترسم از عوارض پیدرولاکس در ضمن اینم بگم همه ی شربتایه ملین همه امتحان کردم اصلا جواب نمیده فقططططط پیدرولاکس

سلام مامان جان، وزنش دخترتون چقدره؟

سلام عزیزم خسته نباشید دقیق نمیدونم ولی اخرین بار که وزنش کردم 11 و نیم بود
اللن باید دوازده و نیم باشه

مامان جان چهل وهشت ساعت اول زندگیش دفع داشته؟

قابل ذکره شربت لاکسی ژل و شربت انجیر و شربت سنا شربت فیژن و ......بقیه یادم نیست هیچ کدوم یه درصدم تاثیر نداره
شیافم تاثیر نداره میزارم پس میده دهبارم بزارم باز پس میده و اصلا موثر نیست
بله عزیزم روزه اول تو بیمارستان پی پی کرد
تنهاوچی ایی که ندادم روغن کرچک بوده و شیاف صابون

مامان جان ببزحمت تو اولین فرصت تست تیروییو با کلسیم چک کنین جوابشو بهم اطلاع بدین بهتون بگم

این دوتا رو هم برج هشت چک کردم مشکلی نداشت

وقتی یه شیرخوار دفعش مشکل داره وبه دارو جواب نمیده حتما از تیرویید و کلسیمش باید مطمین شد

شما بگین چه فاکتورایی لازمه براتون بفرستم
کلسیم 9.58
به پیدرولاکس فقط جواب میده

پس مامان جان خداروشکر نرمال عستش

پس اول بایدرژیم غذایی شو اصلاح کنین،یعنی هله و هوله وشکلات کالباس وهمبرکر وبقیه چیزارو نباید بدین بهش

محیط دستشویی رو برای کودکتون زیبا کنین،اسباب بازی بزارین،اللن تواین فصل کیوی هندونه زردالو زیاده،فراون بهش بدین بخوره،تا 1ماه چیزای مضر به عیچوجه ندین بخوره وفقطم پیدرولاکس بدین،با اصلاح رژیم غذایی مطمینا درست میشه..

🙏