a.0
عنوان :

محلول بلفارول

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من ابروهام ریزش داشت و شوره میزد دکتر رفتم و تحت درمان قرار گرفتم میخواستم بدونم میتونم از محلول بلفارول استفاده کنم طرز استفاده شو میشه بگید
ممنون دکتر

سلام هر روز بعد از حمام یا شستن ابرو 5 تا 10 قطره از محلول رو به ابروها بزنین جوری که ریشه ابروها کاملا خیس بخورد

خیلی ممنون دکتر .میتونم اگه شب قبل از خواب استفاده کنم؟

استفاده در شب ایرادی نداره منتها فاصله با زمان خواب به قدری باشه که کاملا محلول خشک شه