ر.ک
عنوان :

یبوست

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقای دکتر
پسرم سه سالشه و سه روز پیش دفع داشته اونم در حد کم
ازدیشب حس دفع داره ولی دفع نمیکنه و خودشو سفت نگه میداره انگار که خودش اجازه نمیده که دفع داشته باشه و به شدت گریه میکنه و صورتش زرد رنگ میشه
شربت فوژان و روغن زیتون و هرجیزی که برای یبوست خوب باشه بهش دادیم ولی فایده ای نداشته خیلی نگرانش هستم آقای دکتر میخواستم بدونم علت چی ممکنه باشه و چه دارویی رو شما تجویز میکنید؟
با تشکر

🙏
ممنون آقای دکتر
وزن پسرم 13700 گرم
و اینکه از وقتی به دنیا اومد یبوست داشته یه مدت خوب میشده و دوباره ادامه پیدا میکرده ولی تا بحال به این شدت نبوده

یک دنیا ممنون اقای دکتر الهی تنتون سلامت باشه
فقط ممنون میشم اسم شربت رو برام تایپ کنید
واقعا عذر میخوام آقای دکتر نباید انقد مزاحمتون میشدم حس میکنم اصلا یبوست نیست انگار مدفوعش شله ولی بیرون نمیاد
ممکنه مشکل چیز دیگه ای باشه؟
بعد میگیره ول میکنه مثلا ده دقیقه آرومه بعد درد شروع میشه بعد دوباره آروم میشه

آقای دکتر نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم خیلی خیلی ممنونم⚘⚘
🙏