م.خ
عنوان :

لکه پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
در یک دسر بچه سه ساله که هشت ماه پس از تولدت لکه سفید رنگ با حدود مشخص روی گونه اش ظاهرشده که اندازش با بزرگتر شدن کودک بزرگ شده تشخیص چی میتونه باشه؟ضمنا سابقه خانوادگی ویتیلیگو در خاله مامانشون و مادر بزرگ مادریشون وجود داره .در حای دیگه ای از بدنشون هم چیز دیگه ای وجود نداره

با سلام ، لک سفید روی صورت بچه ها بیشتر موارد تشخیص اگزما و پیتریازیس البا مطرح هست ولی سابقه خانوادگی ویتیلیگو نکته مهمی است که نباید به راحتی از کنار ان عبور کرد و احتمال این بیماری را افزایش می دهد

بطف میکنین بفرمایین الان باید چه اقدامی انجام بشه؟ایا لیزر ضروریه یا باعث گسترش بیماری میشه؟

دوری از افتاب ، کرم ضدافتاب مرتب در طول روز هر سه ساعت یکبار استفاده از کلاه یا لبه برای محافظت از نور مستقیم مصرف مرتب نرم کننده ها و جلوگیری از خشکی پوست و در صورت لزوم درمان دارویی ویتیلیگو ، فعلا نیازی به لیزر در قدم اول نیست

عذر میخوام اینکه میفرمایین در صورت لزوم دقیقا کی ؟مثلا توی چه سنی باید دنبال آزمایش و تست و رول اوت کردن ویتیلیگو باشن؟برای این میپرسم که اگر علت ویتیلیگو باشه هر چی درمانش توی سن کنتر باشه بهتر نیست؟

منظورم اینه که الان ضروری نیست اگر به درمانهای دارویی پاسخ ندادند بعد انجام بشه

برای زمانهایی که توی خونه هست هم باید همون سه ساعت یکبار ضد آفتاب تمدید بشه؟و اینکه ضد آفتاب مارک خاصی نیاز هست و یا اینکه حتمن مخصوص کودکان باشه یا اینکه فرقی نمیکنه

در صورتیکه به درمانهای اولیه پاسخ ندهد

درمان های اولیه منظورتون فقط ضد آفتابه یا داروهای دیگه مثل کورتون؟
و اینکه سرعت پیشرفت ویتیلیگو چجوریه؟ممکنه بیشتر پخش بشه

فعلا بهترین راه تشخیصی لامپ وود هست که خوب هست انجام بشه ( تست بشه ) که برای تشخیص کمک کننده است

🙏