م.ج
عنوان :

مشکل پوستی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام
از حدود یک ماه پیش به علت ناراحتی پوستی انگشت شست پای دخترم بنا به تجویز شما طبق تصویر پیوست پماد استفاده کردیم. هم اکنون که 4 هفته از استفاده آنها می گذرد آیا پمادهای ضد قارچ (کلوتریمازول و فوسیدین) را برای 2 هفته دیگر ادامه دهیم و طبق نظر جنابعالی پمادهای چرب کننده ( وازلین و اوسرین) را حدف کنیم؟؟؟ شایان ذکر است از چند روز گذشته پماد میکونازول را جایگزین کلوتریمازول کردیم (بنا به نظر جنابعالی) و به تازگی بهبود نسبی مشاهده شده است.. باتشکر از وقتی که میگذارید

سلام تا بهبود کامل پماد قارچ و نرم کننده را ادامه دهید محدودیتی ندارد