س.ا
عنوان :

چکاپ ماهانه

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دخترم تحت نظر شماست حساسیت به پروتئین گاوی و رفلاکس پنهان داشت و وزنش در 5 ماهگی در 6 کیلو ثابت مانده بود با اجازه شما در 5 ماهگی شروع تغذیه کمکی کردیم الان هفت ماهش تموم شده وزنش 6800
سوال اول : برای کمبود وزن چه مکملی رو پیشنهاد میدین چون موهاش هم خیلی کم پشته ؟
سوال دوم : سرلاک برنج همراه شیر خریدم و دادم از مقدار کم شروع کردم اما آلرژی نداد میتونم ادامه بدم ؟ یا مثلا سرلاک های دیگر رو امتحان کنم ؟
سوال سوم :میتونم لبنیات رو در غدای کمکی ش شروع کنم مثلا ماست ؟
سوال چهارم : در طول روز خوب میخوابه اما شب ها خیلی بد خواب و بی قراره و تند تند بلند میشه؟
سوال پنجم : بعد از کمکی یبوست شده و مدفوع تکه تکه داره ؟
اینم بگم در حال حاضر دارویی نمیخوره و مولتی ویتامین بهسا یک سی سی و آهن ایروفیکس یک سی سی و شیر خودمو البته خیلی خیلی کم میخوره
وزن تولد 3100 و قد 50
الان 6800 و قد 64

سلام ریفلاکس پنهان واکنش به لاکتوز شیر مادر است و محدودیت غذایی ندارد مگر واکنش,به لاکتوز شیر که باعث اسهال یا سو جذب کودک میشود
شربت زبنک پلاس روز درمیان 2 سی سی
آهن روزی 16 قطره ایروفیکس
مولتی روزی 10 قطره ویوا

برای خواب شب قطع سیر شب. حمام شبانه و دمای زیر 23 درجه. وسایل خواب پنبه ای و جدا کردن محل خواب کودک کمک کننده است درصورت ادامه بی قراری یا سیر دهی در طول شب از 1/4 قرص بکلوفن 10 میل شب ها میتوانید بدهید